LACI

A zenekar egyetlen tagja, aki fiatalkorát a grunge zene aranykorában élte. Már akkor mély benyomást tettek rá a Pearl Jam, Alice In Chains és a Tool lemezei. De nehéz is olyan grunge és progresszív zenekart mondani a korszakból, amit ne ismerne. 


A rendszerváltozás utáni évek hamar elteltek, a nagy magyar valóságban. A zene szeretete mindig megmaradt. Csak felnőtt korában jött az elhatározás és adódott a lehetőség, hogy vegyen magának egy gitárt és megtanuljon rajta játszani. Különböző magántanároknál sajátította el az alapokat, de többnyire egyedül tanult meg gitározni. Kezdetben tanulni járt gitárcsoportokba és klubokba, később, ahogy fejlődött a hangszeres tudása, aktívan részt vett az új tagok tanításában. 


Bazsával régebb óta ismerték egymást. Akinek formálódó személyiségére kihatott Laci zenei ízlése, fanyar világnézete, iróniája és cinizmusa. Ezek az eszmék formálják a jelenlegi szerzeményeket is. 
Laci feltette a kérdést Bazsának, hogy mi lenne, ha zenélnének együtt. Összeraktak egy jó pár feldolgozást, majd Csiga közreműködésével fel is léptek a Mérges Koboldban.


Egy kis kihagyás után, Laci úgy döntött, hogy erőlteti a zenekaros dolgot és elkezdett dobos után kutatni. 
Jelentkező nem sok akadt, mivel a grunge zeneimádat alapvető feltétel volt. 

“Egy zenekaros csoportban figyeltem fel Tibire. Megnéztük a videóit és lebeszéltük az első próbát. Már ezen a napon kiderült, hogy közénk való. A többi pedig már történelem…”

Laci

A 2022-es év elején az a döntés született, hogy Laci elhagyja a zenekart, és más bandában folytatja a zenélést.

2014 JamSession © All rights reserved.